van Dick de Ruiter

Yoga

Yogalessen naast meditaties

Heeft u altijd al naast mediteren ook Yoga willen doen, maar weet u niet precies hoe? Dan kunt u hier gratis online lessen volgen met een account bij mijnmeditaties.nl. Yoga kan u helpen in balans te komen met lichaam en geest. Ook kunt u diverse lichaamsdelen door oefeningen versterken, zoals het hier wordt aangegeven.

Een professionele Yoga instructrice heeft haar lessen opgesteld en helder gefilmd. Ze gaat met u samen stap voor stap door alle oefeningen. Het wordt weliswaar alleen in het Engels uitgelegd, maar doordat zij letterlijk laat zien hoe het moet zult u ook zonder gedegen Engels snel doorhebben wat zij bedoelt.

Omdat deze jonge dame kennelijk een erg goede conditie heeft en haar yoga nogal intensief is hebben wij alle oefeningen opgedeeld in 2 x ca.10 minuten. Zo kunt u uw eigen conditie opbouwen en blijft het goed te volgen. De titel van een les verduidelijkt waarvoor de lessen geschikt zijn en welk lichaamsdeel of mentale eigenschap u versterkt.

Klik op een filmpje naar keuze en maak het beeld via het symbool rechtsonder in het scherm groot.

Probeer het rustig uit zonder uzelf te forceren.

Veel plezier ermee!

Mentaal en lichamelijk versterkende oefeningen (KIES EEN THEMA):


Om een eerste indruk te geven voor niet-leden willen wij een oefening alvast vrij publiceren. Klik op de video en dan rechts onderaan om de film over het hele scherm te zien.