van Dick de Ruiter

Oasis CD’s

Je bent ingelogd!

Instructies:

Hartelijk dank voor je lidmaatschap! Om meteen te mediteren klik je in het menu onder Oasis CD’s naar de gewenste pagina met cd-nummers (Oasis cd’s 1-10; Oasis cd’s 11-20; Oasis cd’s 21-26). Vanaf daar kun je een cd met een beschrijving uitkiezen door op de titel te klikken.Dick de Ruiter geeft een korte instructie om optimaal gebruik te maken van zijn cd’s.

“MEDITATIE – een wijds (weids) begrip…

Het is een woord met vele betekenissen. Voor de een is het een overpeinzing, voor de ander een stille zit of lig, met de concentratie op een bepaald onderwerp.

In de serie van de Oasis cd’s gaat het om het laatste: de meditaties zijn gericht op een thema, waarop jij je wilt concentreren en er jouw persoonlijke draai aan wilt geven. Het zijn dus per onderwerp richtlijnen, die jou op een bepaald spoor brengen. Dat kan van alles zijn – dat is de reden waarom je kunt kiezen uit zoveel onderwerpen. De titels spreken voor zich; de subtitels specificeren dat nog eens duidelijk. Het kan gaan om te leren dieper in ontspanning te komen, maar ook om heel specifiek beter te gaan kijken.
De gemiddelde luisteraar kiest er dan een reeks uit, die hij of zij dan naar behoefte kan gaan beluisteren. Omdat het hier gaat om audiobestanden kun je er zelf je eigen innerlijke beelden van vormen, zodat de uitkomst heel persoonlijk wordt. Eigenlijk hoef je alleen maar te luisteren – de stem begeleidt je moeiteloos naar de gebieden waar jij het meest creatief met je ‘problemen’ kunt omgaan. De stem wordt omlijst met bijzondere klanken en natuurgeluiden, die het effect nog kunnen versterken.
Dat luisteren kan via de hoofd- of oortelefoon, maar ook via luidsprekers in je kamer. Het enige dat je echt nodig hebt is een plek waar je een tijdlang niet gestoord kunt worden. En zet je telefoon even uit!

Ik wens je veel goede uitkomsten!

Dick de Ruiter

Met een lidmaatschap kun je HIER een gewenste cd uitzoeken om te beluisteren.