van Dick de Ruiter

Aanmelden

Hoe het werkt:

Je kunt hier een lidmaatschap voor 6 of 12 maanden laten registreren waarmee je na het inloggen onbeperkt en zonder wachtwoorden alle meditaties van de Oasis cd’s kunt beluisteren zonder deze zelf aan te hoeven schaffen. Hierdoor kun je veel voordeel uithalen, want je heb overal toegang tot de meditaties zodat je bij behoefte altijd snel even kunt ontspannen. Al is het maar 5 minuten, je zult je erna weer helemaal opgeladen voelen. Je betaalt per maand een kleine bijdrage en kunt deze aan het einde van jouw gekozen periode weer opzeggen. Mocht je de cd’s in eigen bezit willen hebben voor offline gebruik dan kun je alle mp3’s kopen via onze andere site www.dickderuiter.eu.

Je hebt een keuze uit deze 6 cd’s. Geef via email jouw voorkeur aan na het afsluiten van een eenjarig abonnement!

Hoe gebruik je deze meditaties:

Voor vele doelen heeft yogadocent Dick de Ruiter nauwkeurig speciale meditaties op maat samengesteld waarmee je deze beter en sneller kunt bereiken. Het wordt aanbevolen om gebruik te maken van meerdere meditaties op een cd omdat de tracks op elkaar zijn afgestemd. Kijk eerst naar de titels op de startpagina en kies er vervolgens een cd uit via het menu Oasis cd’s. Hier vind je na registratie ook alle beschrijvingen van de cd’s. Je zult zien dat het mediteren werkt!

Eerst kennismaken?

Weet je niet om wat voor meditaties het gaat? Kijk dan eerst op www.dickderuiter.eu waar je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met met de meditaties van Dick de Ruiter.

Meld je hier aan voor een lidmaatschap die jou op een hoger niveau gaat tillen. Je hebt de keuze uit maandelijkse incasso of een eenmalige betaling via PayPro of PayPal.